ANNEMIEKE VAN DER BILT
Over mij & mijn Spiegelbilt

Ik ben Annemieke van der Bilt. Wonend in Rotterdam en moeder van 2 puberdochters.

Ervaringsdeskundige op het gebied van studie- en loopbaankeuze. Dat wil zeggen: niet direct de juiste studiekeuze gemaakt en mijn loopbaan een aantal maal aangepast. Na 7 jaar op de HAVO en een aantal schoolomzwervingen terecht gekomen bij een bank, tijdelijk werkend als secretaresse. Tegenwoordig noemen we dit een breekjaar, maar in mijn geval was het ineens “voor het echie”.

In dit jaar werd mij duidelijk dat ik werken op mijn 19e nog erger vond dan leren op school. Wel maakte ik kennis met de beroepspraktijk en werd ik enthousiast voor het werken op een afdeling Human Resources Management. Deze opleiding ben ik gaan volgen aan de Hogeschool Rotterdam. Een opleiding die mij zo goed paste, dat ik die zonder enige studievertraging in 4 jaar afrondde! Vervolgens heb ik ruim 20 jaar als P&O’er gewerkt binnen de commerciële, gemeentelijke en culturele sector. Ik verrichtte werkzaamheden op het gebied van werving en selectie, arbeidsvoorwaarden, de beoordelingscyclus, loopbaanveranderingen, organisatievraagstukken, ziekteverzuim en ontslag op diverse gronden. 

Verandering & Verdieping

Een paar jaar geleden zocht ik binnen mijn vak naar verandering en verdieping en heb ik de post-HBO opleiding Loopbaancoaching gedaan. Een mooie aanvulling maar ik wilde ‘anders’, meer 'out-of-the-box'. Dat bracht me bij de voortgezette opleiding Creatieve Loopbaanbegeleiding bij Studio Mattias. Hier leerde ik dat je ‘vooral met het hart goed kunt zien’. En dit wil ik heel graag overbrengen. Ik ga graag het gesprek aan met mensen. Met volwassenen en ook met jongeren, die zoeken naar hun richting. Ik ondersteun je graag bij het vinden van de juiste plek. Op basis van je talenten en drijfveren, want dan ga je doen wat je kan en wat je wilt.

"Creativiteit brengt je naar innerlijk. Hier vind je de antwoorden op jouw vragen. De antwoorden ken je al alleen moet je ze zichtbaar maken."
- Annemieke -

Zo ontstond de naam ‘SpiegelBilt’: zichtbaar maken met Van der Bilt!

Enter your text here...