CREATIEVE
LOOPBAANBEGELEIDING
Heb je wél je droombaan, maar niet meer de energie?!
Zit je even 'in between jobs' en wil je ontdekken wat je écht wilt?!
Ben je nieuwsgierig naar degene die jou aankijkt in je spiegel?
Wil je meer halen uit je loopbaan én jezelf?

Wat is je richting?

Ben jij in een fase aangekomen waarin je merkt dat zekerheden niet meer zo zeker zijn als voorheen? Druk met het dagelijkse leven: werk, gezin, sociale contacten, sporten en andere activiteiten vlogen de jaren voorbij. Heel lang gelukkig en zinvol. Maar gaandeweg merk je dat je kwijt bent geraakt wat zo belangrijk was. Ligt de volgende stap niet meer zo vanzelfsprekend voor je. Je wilt weten wat je focus, je richting is.

Wat JIJ belangrijk vindt!


Zichtbaar maken!

Samen starten we een loopbaantraject. Creativiteit is hierbij belangrijk. De antwoorden op de vragen weet jij al. Wat jij wilt zit in je onbewuste, je intuïtie. Het is een kwestie van opzoeken en kunnen horen. Daarom zet je je gedachten even stil, ontspan je je lichaam en leer ik je goed te luisteren.

Op een creatieve manier maken we het visueel. Met een kleur, knipsels of een tekening. Op deze manier gaan wij samen op zoek naar jouw drijfveren, kwaliteiten, maar ook jouw belemmerende overtuigingen. Wij maken de beelden die in jou opkomen zichtbaar nadat je in verbinding bent gekomen met je innerlijk. Openend en inzichtelijk.

Net als het uitpakken van een cadeautje: kijken wat er in zit, laat je verrassen….

Een tekening die niets hoeft te worden...

Je hoeft niet creatief te zijn voor dit traject. Een kleur kiezen of alleen lijnen op papier kan al voldoende zijn om je gevoel weer te geven. Een tekening die niets hoeft te worden. Onverwachts ontstaan er mooie beelden waar we over doorpraten. En die je weer dichter brengen bij jezelf en wat jij wilt.

Het traject

Op basis van een intakegesprek bepalen we het aantal sessies. Dit is afhankelijk van jouw vraag en behoefte. Dit intakegesprek duurt ongeveer 1,5 uur. We starten dan al met een eerste creatieve oefening met potlood en papier! Zo krijg je direct een goed beeld van mijn werkwijze. De volgende sessie(s) duren ook 1,5 uur en gaan over jou, over wat je wilt, wat je kunt, maar ook je belemmeringen en wat je tegenhoudt.

Het resultaat

Je weet wat je wilt en straalt dit uit. Je hebt meer energie en durft nee te zeggen.
Jij hebt weer de grip op jouw leven!

"Bundelen doe je zelf, de presentatie van je interesses en talenten, verrassend en zichtbaar".
- Annemieke -