CREATIEVE
THEMA WORKSHOPS
Wil je ontspannend bezig zijn met een doel?
Zoek je een inspirerende groepsactiviteit?
Ben je nieuwsgierig naar jouw kwaliteiten en hoe je die op de beste wijze presenteert?

Crea​tief op zoek naar jouw visie en missie

 Meld je aan voor een creatieve workshop! Gezamenlijk gaan we creatief aan de slag. We maken bijv. een moodboard of een levensboek. Je zult ervaren dat door de groepsdynamiek en het creatieve proces jouw visie – daar waar jij naar toe zou willen - en ook jouw missie – waarvoor je hier bent en doet wat je doet – zichtbaar worden gemaakt. Je wordt je bewust van je wensen en verlangens maar ook van je belemmerende overtuigingen.


Zichtbaar maken!

In een workshop ga je met je handen aan de slag: plakken, knippen, tekenen en schrijven. Maar eerst sta je even stil bij je gevoel en intuïtie. De beelden die opkomen maak je zichtbaar in je werkstuk. Dat neem je mee naar huis, zodat je er later nog eens inspiratie uit kunt halen.

Want het zichtbaar maken van jouw wensen en verlangens geeft je een doel en focus. En kan je ernaar gaan leven en het aandacht geven. En wat je aandacht geeft groeit ...

Inspiratie en gezelligheid

Ik zorg dat er voldoende materialen aanwezig zijn waar jij geïnspireerd door raakt en die jou enthousiast maken om aan de slag te gaan. Uiteraard zorg ik ook voor koffie/thee met iets lekkers erbij.


Thema

Het thema van de workshop kunnen we relateren aan de verschillende seizoenen, bijvoorbeeld: Lente: waar groei jij van? Zomer: waar ga jij van stralen? Herfst: wat laat jij los? Winter: waar word jij warm van? 
Maar ook andere thema’s, zoals het ontdekken van je talenten en jouw eigen essenties kunnen aan bod komen.

De kosten

Het tarief voor een creatieve workshop is €25 per persoon. Dit is inclusief de koffie of thee en lekkernijen. Het minimale aantal deelnemers is 4 en het maximum aantal is 10.  Zo kan ik iedereen de aandacht geven die zij verdient.


Solliciteren

Naast de creatieve workshops is het mogelijk om een sollicitatieworkshop te volgen. Vanaf het onderzoeken van de vacature tot aan de presentatie van de beste versie van jezelf. En alle onderwerpen daartussen, zoals het opstellen van je cv, je profiel pitchen, je sollicitatiebrief en tips over je persoonlijke presentatie op de huidige arbeidsmarkt en/of tijdens het sollicitatiegesprek. Want je krijgt geen 2e kans voor een 1e indruk.

Deze workshop wordt in overleg op maat gemaakt en aangeboden. De inhoud en prijs worden in een intakegesprek besproken.

"Samen aan de slag en daardoor met elkaar verbonden, het met elkaar delen van ideeën en inspiratie."
- Annemieke -